Creme Brulee

Erottele keltuaiset kulhoon.

Puolita vanlijatanko ja kaavi siemenet keltuaisten sekaan.

Lisää tomusokeri ja sekoita hyvin.

Siivilöi, valuta neljään vuokaan ja hyydytä uunissa vesihauteessa +190C 30min.

Jäähdytä.

Ennen tarjoilua sirottele pinnalle hienoa sokeria ja sulata puhalluslampulla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 122 grammaa

Panze
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 3074g10147kcal61.5g92.2g1075.8g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen615g203kcal20.3g30.1g0g0g
Tomusokeri 1dl=60g512g2049kcal0g512.3g0g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g615g393kcal21.5g1.2g153.7g0g
Vaniljatanko (Keski), annos 18g184g601kcal13.8g99.6g12.9g4.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g26788kcal234.2g1470.8g2484.8g9.6g
Valittu annoskoko5000g13394kcal117.1g735.4g1242.4g4.8g
Annoskoko puolitettuna2500g6697kcal58.6g367.7g621.2g2.4g
Arvot/100g100g268kcal2.3g14.7g24.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=135761