Mausteveikon Speca te mbushura

Ota siemenet pois paprikasta.

Paista tällä aikaa jauheliha ja sipuli pannulla.

Kun ne ovat paistuneet, lisää pastakastike ja riisi.

Anna kiehua miedolla lämmöllä kunnes riisit ovat melkein valmiit.

Lisää persilja ja tilli.

Täytä paprikat jauheliha-sipuli-riisi-täytteellä.

Pistä uuniin, noin 200C, kunnes paprikat ja riisi ovat kypsiä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 430 grammaa

Yargniathus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 1977g579kcal18.6g89g7.9g37.6g
Kevyt paistijauheliha (Hk), annos 400g1163g1628kcal244.2g0g81.4g0g
Basmatiriisi (Rainbow), annos 75g218g741kcal14.4g170.1g1.3g0g
Sipuli 160g48kcal2g7.7g0.3g2.7g
Tomaatti-chili pastakastike (Pirkka), annos 390g1134g624kcal19.3g74.8g27.2g13.6g
Tilli, tuore 116g35kcal4.3g1g0.9g2.4g
Persilja 145g40kcal2g1.6g0.3g11.6g
Rypsiöljy 87g771kcal0g0g87.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g8931kcal609.6g688.4g413g135.8g
Valittu annoskoko5000g4465kcal304.8g344.2g206.5g67.9g
Annoskoko puolitettuna2500g2233kcal152.4g172.1g103.3g34g
Arvot/100g100g89kcal6.1g6.9g4.1g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=136045