Kesäkurpitsa-lohimoussaka

Viipaloi kesäkurpitsa n. ½sentin viipaleiksi.

Hienonna sipulit ja raasta porkkana karkeaksi raasteeksi.

Sekoita tomaattimurska sipulin, lohen ja porkkanan kanssa tasaiseksi seokseksi.

Valmista juustokastike: sulata rasva kasarissa.

Lisää joukkoon vehnäjauho-vesisuurus, kiehauta.

Lisää kaurajuoma suurukseen ohuena nauhana.

Lado voideltuun vuokaan vuorotellen kesäkurpitsaviipaleet, valkokastike ja lohi-kasvisseos.

Paista 150 asteessa n. 2 tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 215 grammaa

Marisaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa1746g297kcal7g43.7g10.5g12.2g
Porkkana 466g152kcal2.9g25.9g0.9g11.9g
Valkosipuli 18g19kcal1.4g2.8g0.1g0.4g
Sipuli (kuorittu)131g35kcal1.7g6.3g0.3g2.2g
Tomaattimurska 728g214kcal4.1g38.6g1.5g13.8g
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 116g625kcal1g0.8g69.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 291g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 87g300kcal8.9g61.1g1g3.1g
Kaurajuoma, maidoton, lisätty kalsiumia ja vitamiineja 873g395kcal8.7g56.8g13.1g7g
Cheezly Edam, 190g pakkaus (Redwood foods)47g126kcal2.5g2.7g11.6g0.5g
Tofutti Creamy smooth herbs & chives47g130kcal1.9g2.8g13g0g
Lohisäilyke451g451kcal81.2g0g13.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g5489kcal242.6g483g270.6g102.2g
Valittu annoskoko5000g2745kcal121.3g241.5g135.3g51.1g
Annoskoko puolitettuna2500g1372kcal60.7g120.8g67.7g25.6g
Arvot/100g100g55kcal2.4g4.8g2.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=136718