Helppo kanaratatouille

Ruskista kevyesti kanat pannulla tai paistokasarissa.

Lisää molemmat ratatouillepussit ja mausta tarvittaessa esim suolalla, paprikajauheella ja cayennepippurilla.

Kypsentele välillä sekoittaen kunnes ylimääräinen neste on haihtunut.

Lisukkeeksi sopii mainiosti raejuusto ja pari salaatinlehteä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 338 grammaa

Myymis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ratatouille, Välimeren (Findus), annos 400g1482g1333kcal22.2g88.9g96.3g29.6g
Keltainen ratatouille (Findus), annos 200g1482g667kcal22.2g111.1g14.8g0g
Kananpojan fileesuikaleet,mandariini (Kariniemi), annos 300g1111g1278kcal177.8g21.1g55.6g0g
Kananpojan fileesuikaleet, maustamaton (Kariniemen), annos 150g926g1019kcal213g0g16.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g8593kcal870.4g442.2g366.8g59.2g
Valittu annoskoko5000g4296kcal435.2g221.1g183.4g29.6g
Annoskoko puolitettuna2500g2148kcal217.6g110.6g91.7g14.8g
Arvot/100g100g86kcal8.7g4.4g3.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=136961