Sieni-parsakaalivuoka

1. Puhdista parsakaalit ja halkaise tai paloittele ne. Keitä parsakaali melkein kypsäksi vähässä, suolalla maustetussa vedessä.

2. Puhdista ja paloittele sienet.

Kuori ja hienonna sipuli.

3. Kuumenna sieniä voissa kattilassa tai paistinpannussa, kunnes ne menevät jonkin verran kasaan.

Lisää sipulisilppu ja kerma.

Hauduta vielä hetki.

Mausta suolalla, paprikajauheella ja valkopippurilla.

4. Aseta parsakaalit voideltuun vuokaan ja levitä päälle sieni-sipuliseos ja viipalaitu mozzarella.

5. Kuorruta 250-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Anemoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 2490g873kcal115g48.6g7.5g62.3g
Kanttarelli, tuore, annos 100g996g239kcal17.9g29.9g5g18.9g
Sipuli (kuorittu)149g40kcal1.9g7.2g0.3g2.5g
Voi 70g506kcal0.8g0.3g56.7g0g
Mozzarella light299g478kcal59.8g1.5g26.9g0g
Soijakerma light (Alpro soija), annos 100g996g697kcal19.9g32.9g51.8g6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g5667kcal430.6g240.8g296.4g179.4g
Valittu annoskoko5000g2833kcal215.3g120.4g148.2g89.7g
Annoskoko puolitettuna2500g1417kcal107.7g60.2g74.1g44.9g
Arvot/100g100g57kcal4.3g2.4g3g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=137147