Omenapiirakka

Säädä uuni 225 asteeseen.

Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi, lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet, jonka jälkeen maito ja öljy.

Kaada taikina leivinpaperilla vuorattuun uunipeltiin, nosta päälle omenaviipaleita (kotimaiset omenat voi leikata kuorineen, siemenkota poistettuna), ripottele pinnalle sokeria ja kanelia.

Paista uunin keskitasolla n. 15 minuuttia.

Tarjoa halutessasi lisäksi vaniljajäätelöä, vaniljakastiketta tai -vaahtoa.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 124 grammaa

Jonagold

Jonagold sanoi...

Reseptistä tulee pellillinen.

Punnitsemani pala oli vain 77g, joten ei kannata luottaa tuohon 124g märään


lauantai 29.08.2009 klo 18:45

AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 555g792kcal69.4g1.7g56.9g0g
Vehnäjauho, sunnuntai744g2604kcal89.3g528.2g15.6g22.3g
Maito, Kevyt378g174kcal12.1g18.2g5.7g0g
Leivinjauhe 19g33kcal1g7.2g0g0.1g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g25g92kcal0.9g20.1g0.9g0g
Rypsiöljy 227g2007kcal0g0g227g0g
Sokeri 631g2559kcal0g629.9g0g0g
Omena, ulkomainen, kuorittu 2421g1082kcal4.6g228.1g2.4g43.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g18686kcal354.6g2866.8g617g132g
Valittu annoskoko5000g9343kcal177.3g1433.4g308.5g66g
Annoskoko puolitettuna2500g4672kcal88.7g716.7g154.3g33g
Arvot/100g100g187kcal3.5g28.7g6.2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=137254