Kaurasämpylät

Se koita käden lämpöiseen veteen kaikki ainekset.

Laita uuni 50'C ja laita taikina uuniin 30min kohoamaan.

Leivo sämpylöiksi.

Uuni 200'C lämpiään.

Anna sämpylöiden kohota vielä 30min liinan alla (pöydällä).

Paista n. 15min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Myrsky82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 2086g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.1739g6085kcal231.2g1182.2g41.7g66.1g
Kuivahiiva, annos 11g35g125kcal15.6g13.9g2.1g0g
Elovena Plus Kauralese (Raisio), annos 50g1043g3338kcal187.8g448.5g88.7g187.8g
Suola, annos 3g28g0kcal0g0g0g0g
Juokseva kasviöljyvalmiste (Pirkka), annos 10g70g515kcal0g0g57g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g20125kcal869.2g3289.2g379g507.8g
Valittu annoskoko5000g10063kcal434.6g1644.6g189.5g253.9g
Annoskoko puolitettuna2500g5031kcal217.3g822.3g94.8g127g
Arvot/100g100g201kcal8.7g32.9g3.8g5.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=137893