Kirjolohikastike

Kuumalle pannulle oliiviöljyä ja kirjolohisuikaleet.

Kun kypsiä, lisätään ruokakerma ja mausteet.

Annetaan hautua 5-10 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 167 grammaa

Ammie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohisuikaleet creme fracice marinoitu (Apetit), annos 300g2241g4481kcal313.7g47.1g336.1g0g
Kevyt ja paksu (Flora), annos 250g1867g1120kcal18.7g84g74.7g11.2g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g75g672kcal0g0g74.7g0g
Tilli mauste19g3.2kcal0.3g0.2g0.1g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g7.5g13kcal0.6g2.4g0.1g0g
Kalafondi, Touch Of Taste, 50 g37g24kcal2.8g3.4g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 747g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g7.5g17kcal0.8g2.9g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g12661kcal673.8g280g972.2g22.4g
Valittu annoskoko5000g6331kcal336.9g140g486.1g11.2g
Annoskoko puolitettuna2500g3165kcal168.5g70g243.1g5.6g
Arvot/100g100g127kcal6.7g2.8g9.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=138565