Slaavilainen tattikeitto

Tattien sijaan sopii myös tuoreen herkkusienet.

Ja jos et viitsi valmistaa sipulista ja tomaateista itse keiton pohjaa, niin valmis tomaattimurska kelpaa lähes yhtä hyvin.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 488 grammaa

Saaramaaria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi2564g0kcal0g0g0g0g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)77g77kcal5.8g13.1g0.4g1.6g
Sipuli (kuorittu)256g69kcal3.3g12.3g0.5g4.4g
Purjosipuli 128g29kcal2.3g3.1g0.3g2.7g
Porkkana, keskikokoinen 65g385g108kcal2.3g22.9g0.8g9.6g
Selleri, annos 50g256g36kcal2.6g7.7g0g0g
Tomaatti, tuore641g130kcal3.8g24.4g1.9g9g
Sieni tatti, hapero 385g106kcal7g11.2g1.9g7.3g
Suolakurkku (Sauvo), annos 100g256g28kcal2.1g4.1g0.3g0g
Oliiviöljy 51g454kcal0g0g51.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g2074kcal58.4g197.6g114.8g69.2g
Valittu annoskoko5000g1037kcal29.2g98.8g57.4g34.6g
Annoskoko puolitettuna2500g519kcal14.6g49.4g28.7g17.3g
Arvot/100g100g21kcal0.6g2g1.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=138711