Kanttarellikastike vähähh

Paista kantarellit kuumalla pannulla, lisää loppuvaiheessa sipulisilppu.

Kun sipulit ovat kuullottuneet, laita levy pois päältä, lisää mustapippuria, hipaus valkopippuria ja kerma muutamassa erässä.

Lisää viimeiseksi fondi ja tarkista maku.

Lisäkkeeksi sopii esim.

kukkakaali, jos vähähiilihydraattista halajaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 147 grammaa

Namhele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kantarelli 2559g447kcal46.8g10.2g12.8g48.6g
Voi 85g619kcal1g0.3g69.3g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g128g96kcal9.6g12.2g0.6g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 1706g5632kcal34.1g51.2g597.1g0g
Mustapippuri 8.5g24kcal0.9g3.3g0.3g2.3g
Valkopippuri 1.7g4.8kcal0.2g0.7g0g0.4g
Sipuli 512g155kcal6.4g24.6g1g8.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g13954kcal198g205g1362.2g120g
Valittu annoskoko5000g6977kcal99g102.5g681.1g60g
Annoskoko puolitettuna2500g3489kcal49.5g51.3g340.6g30g
Arvot/100g100g140kcal2g2.1g13.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=138958