Keräkaalia sinappikastikkeella

Raasta tai suikaloi kaali ohuiksi suikaleiksi.

Murskaa valkosipulinkynnet.

Sekoita muut aineet keskenään kastikkeeksi paitsi kaali.

Kaada kastike kaalin päälle ja anna marinoitua jääpissä vähintään tunti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g3763g903kcal45.2g128g7.5g79g
Oliiviöljy 290g2567kcal0g0g290.3g0g
Dijonsinappi, Maille, Original215g151kcal8.6g17.2g6.5g6.5g
Valkoviinietikka (Rajamäen)215g43kcal0g14g0g0g
Valkosipuli 129g140kcal10.2g21g0.8g2.7g
Vesi, vesijohtovesi 323g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g65g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g7608kcal128g360.4g610.2g176.4g
Valittu annoskoko5000g3804kcal64g180.2g305.1g88.2g
Annoskoko puolitettuna2500g1902kcal32g90.1g152.6g44.1g
Arvot/100g100g76kcal1.3g3.6g6.1g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=139318