Kaali-porkkana-jauhelihalaatikko

Pilko kaali ja porkkana, keitä suolalla ja laakerinlehdillä maustetussa vedessä.

Paista jauheliha omassa rasvassaan, sekoita joukkoon pilkottu sipuli niin että sekin paistuu.

Sekoita kypsät ainekset uunivuokaan ja paista tunnin verran 175 asteessa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 526 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali1711g361kcal20.5g58.2g3.4g35.9g
Porkkana, keskikokoinen 65g247g69kcal1.5g14.7g0.5g6.2g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 1521g3461kcal289g0g258.6g0g
Sipuli 570g173kcal7.1g27.4g1.1g9.7g
Vesi, vesijohtovesi 951g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g8126kcal636.2g200.6g527.2g103.6g
Valittu annoskoko5000g4063kcal318.1g100.3g263.6g51.8g
Annoskoko puolitettuna2500g2032kcal159.1g50.2g131.8g25.9g
Arvot/100g100g81kcal6.4g2g5.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=139704