Linssi-papukeitto

Kuumenna öljy padassa ja kuullota pilkottu sipuli siinä.

Lisää tomaattimurska sekä liotetut linssit, currytahna ja valkosipulimurska.

Lisää pavut ja tarpeen mukaan vettä.

Anna keiton porista rauhallisesti ja keitä välillä sekoittaen, kunnes tuntuu olevan kypsää (n. 30-45 minuuttia tai enemmän).

Mausta esimerkiksi suolalla, mustapippurilla, basilikalla.

Voit ripotella keittoannoksen päälle raejuustoa halutessasi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 464 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 539g163kcal6.7g25.9g1.1g9.2g
Papu valkoinen, keitetty 718g773kcal60.5g100.5g2.5g50.3g
Linssi vihreä/ruskea, kuivattu 359g1144kcal87.5g164.1g6.8g32g
Tomaattimurska 1436g422kcal8g76.1g2.9g27.3g
Valkosipuli 54g58kcal4.3g8.8g0.3g1.1g
Rajah Mild Curry Paste (10g)72g103kcal2.8g6.2g7.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 1795g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 27g238kcal0g0g26.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g5802kcal339.6g763.2g95.8g239.8g
Valittu annoskoko5000g2901kcal169.8g381.6g47.9g119.9g
Annoskoko puolitettuna2500g1451kcal84.9g190.8g24g60g
Arvot/100g100g58kcal3.4g7.6g1g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=139829