Kasvispannu

Pilko purjo, valkosipuli ja chili.

Kuullota niitä hetki pannulla.

Lisää kesäkurpitsa, paprika ja pavut ja anna kypsyä hetkinen.

Lisää pilkotut tomaatit ja mausta suolalla, mustapippurilla ja paprikajauheella makusi mukaan.

Ripottele päälle murennettu feta ja anna hetkisen hautua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli 544g125kcal9.8g13.1g1.1g11.4g
Kesäkurpitsa zucchini 1360g246kcal7.6g34g5.4g9.5g
Paprika punainen 435g127kcal4.1g19.6g1.7g8.3g
Vihreitä papuja,pakaste1088g326kcal21.8g49g5.4g26.1g
Valkosipuli 65g71kcal5.2g10.6g0.4g1.4g
Feta Patros 200 g544g1295kcal87.4g3.8g103.4g0g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl82g735kcal0g0g81.6g0g
Chili paprika punainen65g26kcal1.3g5.9g0g0g
Tomaatti 816g186kcal4.6g28.2g2.4g11.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g6272kcal283.6g328.4g402.8g136.2g
Valittu annoskoko5000g3136kcal141.8g164.2g201.4g68.1g
Annoskoko puolitettuna2500g1568kcal70.9g82.1g100.7g34.1g
Arvot/100g100g63kcal2.8g3.3g4g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=139939