Elsassin pata

Määrät eivät ole varsinaisesti määriä, vaan se suhde, jolla aineksia pitää sekoittaa pataan.

- huuhtaise hapankaalia
- ruskista liha, nakki ja pekoni
- säästä lihanpaistamisrasvat ja lisää joukkoon vettä
- Laita ainekset patan ja anna hautua piiiiitkä tovi
- valkosipuli sopii myös

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 100 grammaa

Lapanen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali1250g264kcal15g42.5g2.5g26.3g
Nakki, Kivikylän Wanhanajan nakki (n.20g/1kpl)600g1400kcal67.8g3g117g0g
Porsaanpaisti vähärasvainen 750g1221kcal210.2g0g41.6g0g
Lihapullat saarioinen250g600kcal37.5g23.5g37.5g5g
Hapankaali 1250g352kcal13.4g53.7g2.4g25.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g550g154kcal3.3g32.7g1.1g13.8g
Pekoni, paistettu 250g1288kcal41.1g0g126.7g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g10610kcal779.2g320.4g658g144.8g
Valittu annoskoko5000g5305kcal389.6g160.2g329g72.4g
Annoskoko puolitettuna2500g2652kcal194.8g80.1g164.5g36.2g
Arvot/100g100g106kcal7.8g3.2g6.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=140351