Ranskalainen tomaattikeitto

Leikkaa sipulit kuutioiksi.

Laita kattilaan öljy ja kuullota sipulikuutiot ja murskatut valkosipulinkynnet siinä.

Lisää vesi, paseerattu tomaatti ja mauseet.

Sekoita.

Leikkaa leivät kuutioiksi ja lisää ne keittoon.

Sekoita.

Anna kiehua hiljalleen n. 15 min.
Lisää tuorejuusto.

Sekoita.

Anna keiton vielä kuumentua n. 3 min.
Tarjoile.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 379 grammaa

Zola
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g26g27kcal2.1g4.3g0.2g0.5g
Sipuli (kuorittu)165g45kcal2.1g7.9g0.3g2.8g
Öljyt, rypsiöljy (Kultasula), 13.5 g, 1 rkl43g386kcal0g0g42.9g0g
Vesi2310g0kcal0g0g0g0g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)1650g495kcal16.5g99g3.3g16.5g
Sokeri 13g54kcal0g13.2g0g0g
Tuorejuusto, rasvaa 13 % 330g551kcal24.7g13.2g42.9g8.6g
Paahtoleipä, täysjyvä, Lidl, annos 35g462g989kcal47.6g174.6g11.1g34.2g
Timjami 1.6g4.7kcal0.2g0.4g0.1g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g5101kcal186.4g625.2g201.6g126.4g
Valittu annoskoko5000g2551kcal93.2g312.6g100.8g63.2g
Annoskoko puolitettuna2500g1275kcal46.6g156.3g50.4g31.6g
Arvot/100g100g51kcal1.9g6.3g2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=140568