Dal-kaali-tomaattikeitto

Kuullota öljyssä pilkottu sipuli ja kaali.

Lisää rajah-maustetahna, tomaattimurska ja vesi.

Lisää linssit sekä liotetut ja keitetyt dal-ryynit (tai kik-herneet) sekä liotetut ja keitetyt pavut.

Anna kiehua 45-60 minuuttia.

Mausta haluamillasi mausteilla.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 430 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 333g443kcal28.1g58.5g6.7g16.6g
Papu valkoinen, keitetty 374g403kcal31.5g52.4g1.3g26.2g
Sipuli 291g88kcal3.6g14g0.6g4.9g
Kaali, valkokaali499g105kcal6g17g1g10.5g
Tomaattimurska 665g196kcal3.7g35.3g1.3g12.6g
Rajah Mild Curry Paste (10g)83g119kcal3.2g7.2g8.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 2494g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl12g105kcal0g0g11.6g0g
Linssi vihreä/ruskea, kuivattu 249g795kcal60.8g114g4.7g22.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g4504kcal273.8g596.8g71.6g186g
Valittu annoskoko5000g2252kcal136.9g298.4g35.8g93g
Annoskoko puolitettuna2500g1126kcal68.5g149.2g17.9g46.5g
Arvot/100g100g45kcal2.7g6g0.7g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=140916