Parmesaani-valkosipulirullat

TAIKINA:
1/2 pkt hiivaa (25g)
1,25 dl haaleaa vettä
2 rkl öljyä
1/2 tl suolaa
3,5 dl vehnäjauhoja

Liota hiiva haaleaan veteen.

Lisää öljy suola ja jauhot vähitellen.

Alusta, kunnes taikina irtoaa kulhon reunoista.

Kohota huoneenlämmössä 15-20 min.

TÄYTE:
3 valkosipulin kynttä
1 dl parmesaaniraastetta
1rkl kuivattua basilikaa
1 tl kuivattua timjamia
ripaus chili- tai cayennepippuria
(2 rkl öljyä)

Puserra valkosipuli pieneen kulhoon.

Lisää juusto, basilika, timjami ja pippuri (sekä öljy)

Kauli taikinasta noin 20 x 40 cm:n kokoinen levy.

Sirottele täyte taikinan pinnalle ja kääri levy rullalle.

Viipaloi rulla 20 palaksi ja nosta pellille.

Pelti 225 asteiseen uunin keskiosaan ja 8-10 minuutin kuluttua herkulliset rullat ovat valmiita.

Syö heti...

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 26 grammaa

Temobox
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiiva 239g178kcal31.3g2.6g1g16.5g
Vesi, vesijohtovesi 1193g0kcal0g0g0g0g
Öljy286g2576kcal0g0g286.3g0g
Suola, annos 3g24g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2171g7449kcal221.2g1519.6g26g76g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g115g119kcal9g18.7g0.7g2.3g
Parmesaaniraaste, Tesco954g3721kcal314.9g0g271g0g
Basilika, kuivattu 14g36kcal2.1g2.9g0.6g5.8g
Timjami 4.8g14kcal0.4g1.3g0.4g1.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g28186kcal1157.8g3090.2g1172g204.8g
Valittu annoskoko5000g14093kcal578.9g1545.1g586g102.4g
Annoskoko puolitettuna2500g7047kcal289.5g772.6g293g51.2g
Arvot/100g100g282kcal11.6g30.9g11.7g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=141906