Kaura-omenapaistos öljyyn

Sekoita astiassa kaurahiutale, suola, siirappi ja öljy.

Öljyä ja siirappia voit lämmittä hieman ennen sekoittamista, jotta ne imeytyvät kauraan paremmin.

Punnitse omenat ja pilko ne 10 cm korkeaan vuokaan.

Ripottele päälle kanelia ja sokeri (tai fariinisokeri).

Voit ripotella tähän myös hieman jauhettua inkivääriä mikäli pidät sen mausta.

Ripottele seos omenoiden päälle.

Paista 200 asteessa 20 min tai kunnes omenoiden kypsyys on mielestäsi sopiva.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 121 grammaa

Arjaheluna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokaöljy keskiarvo 279g2465kcal0g0g278.7g0g
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 4134g1471kcal6.6g293.9g3.7g82.7g
Kaurahiutale 331g1237kcal47.9g188.5g24.1g33.1g
Kaneli, jauhettu, annos 2g8.3g22kcal0.3g6.6g0.3g4.5g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Siirappi 207g623kcal0.2g153.1g0g0g
Sokeri 41g168kcal0g41.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g11972kcal110g1366.8g613.6g240.6g
Valittu annoskoko5000g5986kcal55g683.4g306.8g120.3g
Annoskoko puolitettuna2500g2993kcal27.5g341.7g153.4g60.2g
Arvot/100g100g120kcal1.1g13.7g6.1g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=141918