Kurpitsakeitto

Soseutetaan ja kypsennetään.

Näiden lisäksi suolaa ja timjamia, muita mausteita maun mukaan.

Halutessaan voi laittaa leipäkuutioita päälle ennen syömistä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 213 grammaa

Nirputi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurpitsa 1953g310kcal14.6g39.1g2g39.1g
Parsakaali brokkoli 781g274kcal36.1g15.2g2.3g19.5g
Kanaliemikuutio, sisältää vehnää 39g127kcal3.5g5.5g10.2g0.4g
Vesi, vesijohtovesi 1953g0kcal0g0g0g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 59g163kcal1.2g1.8g16.4g0g
Sipuli (kuorittu)215g58kcal2.8g10.3g0.4g3.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g1863kcal116.4g143.8g62.6g125.4g
Valittu annoskoko5000g932kcal58.2g71.9g31.3g62.7g
Annoskoko puolitettuna2500g466kcal29.1g36g15.7g31.4g
Arvot/100g100g19kcal1.2g1.4g0.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=142743