Tomaattinen papu-jauhelihamakaronilaatikko

1. Keitä makaronit
2. Paista jauheliha, lisää joukkoon hienonnettu sipuli, aurinkokuivatut tomaatit ja pepperoni.

3. Anna maustua pannulla.

4. Lisää paseerattu tomaatti ja valutetut pavut.

5. Anna hautua.

6. Lisää valkosipulisuola, suola ja paprikamauste.

7. Sekoita keskenään kypsän makaronin kanssa.

8. Kaada voilla vuorattuun laakeaan vuokaan.

9. Päälle kaadetaan maito johon sekoitettu yksi kananmuna.

10. Laatikko 175 asteiseen uuniin.

11. Kypsymisaika n. 40- 60min.

12. Sen jälkeen kun otettu pois uunista, anna vetäytyä vielä 15 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 373 grammaa

Hennak4
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 1005g2226kcal175.9g0g170.9g0g
Sipuli (kuorittu)168g45kcal2.2g8g0.3g2.8g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g670g168kcal8.7g28.2g1.3g0g
Ruskeat pavut suolaliemessä (Rainbow), annos 265g1005g754kcal55.3g120.6g5g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g67g50kcal5g6.4g0.3g0g
Pepperoni mieto vihreä (chilipaprika) (La roc), annos 50g34g5kcal0.3g0.1g0g0.6g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 101g229kcal5.1g17.6g14.2g5.8g
Makaroni, keitetty, suolaa 838g809kcal25.2g164.1g2.7g8.3g
Voi, normaalisuolainen (Valio)34g241kcal0.3g0.3g26.8g0g
Kananmuna, kuoreton, annos 55g218g312kcal27.2g0.7g22.4g0g
Valio laktoositon maitojuoma 0,95 l rasvaton838g218kcal27.6g26g0g0g
Suola, annos 3g3.4g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 10g32kcal1.5g1.8g1.3g3.8g
Valkosipulijauhe, annos 3g10g35kcal1g7.6g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g10247kcal670.6g762.8g491g42.6g
Valittu annoskoko5000g5124kcal335.3g381.4g245.5g21.3g
Annoskoko puolitettuna2500g2562kcal167.7g190.7g122.8g10.7g
Arvot/100g100g103kcal6.7g7.6g4.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=142965