Suppilovahverokeitto

Silputut suppilovahverot ja sipuli kuumennetaan ja annetaan nesteen haihtua.

Lisätään kerma, tonnikala, Koskenlaskija-juusto ja mausteet.

Annetaan juuston sulaa, nautitaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 414 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g3023g907kcal30.2g120.9g9.1g0g
Sipuli pakastekuutiot 200g pussi605g61kcal9.1g9.1g0g0g
Sulatejuusto koskenlaskija378g1171kcal41.6g0g105.8g0g
Suola, annos 3g9g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 3g8.6kcal0.3g1.3g0.1g0.8g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)756g642kcal7.6g26.5g52.9g0g
Tonnikala öljyssä 227g430kcal61.5g0g20.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g6440kcal300.6g315.6g376.6g1.6g
Valittu annoskoko5000g3220kcal150.3g157.8g188.3g0.8g
Annoskoko puolitettuna2500g1610kcal75.2g78.9g94.2g0.4g
Arvot/100g100g64kcal3g3.2g3.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=143995