Raijan kaalilaatikko

Lisäksi pippuria, suolaa ja meiramia.

Silppua kasvikset, paista jauheliha, tee muna-kerma-maito seos ja lisää siihen mausteet.

Lado kaalta ja jauhelihaa ja bataattia pataan.

Kaada päälle munamaito.

Pinnalle siirappia, paista 175 asteessa ainakin 1 tunti.

Tarkasta välillä, ettei pinta pala.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 304 grammaa

Kissala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali2306g487kcal27.7g78.4g4.6g48.4g
Jauheliha, sika-nauta 659g1459kcal115.3g0g112g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 82g53kcal2.6g4g2.9g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen741g245kcal24.5g36.3g0g0g
Ruokakerma Becel 7% 2,5dl (Becel)165g132kcal1.6g7.4g11.5g0g
Kananmuna kuoreton 272g388kcal34g0.8g27.9g0g
Voi, 1 tl, 5 g25g180kcal0.2g0.2g19.8g0g
Siirappi 33g99kcal0g24.4g0g0g
Ohrasuurimo 140g451kcal11.6g88.4g2.8g10.6g
Bataatti, kuorittu 577g467kcal9.1g97g0.3g17.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g7921kcal453.2g673.8g363.6g152.6g
Valittu annoskoko5000g3961kcal226.6g336.9g181.8g76.3g
Annoskoko puolitettuna2500g1980kcal113.3g168.5g90.9g38.2g
Arvot/100g100g79kcal4.5g6.7g3.6g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=144704