Vuohenjuusto-punajuuri-vuoka

Kuumenna uuni 200 asteeseen.

Keitä punajuuret kypsiksi.

Kuori ja leikkaa ne ohuiksi viipaleiksi.

Ruohi pähkinät.

Leikkaa vuohenjuusto viipaleiksi.

Kuori ja leikkaa sipuli renkaiksi.

Lado uunivuokaan vuorotellen kaikki ainekset ja mausteet (rakuuna, kuivattu minttu, suolaa, mustapippuria).

Laita tippa öljyä päälle.

Kypsennä uunin alatasolla noin 30 min. Anna vetäytyä hetki ennen tarjoilua.

Tarjoile lisukkeena tai aterina.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 247 grammaa

Gurkan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 3378g1297kcal33.8g233.1g6.8g84.5g
Punasipuli, kuorittu, 100g676g182kcal8.8g32.4g1.4g11.5g
Hunaja 135g446kcal0.7g109.2g0g0g
Pähkinäsekoitus, cashewpähkinä, pekaanipähkinä, saksanpähkinä (Eldorado)101g652kcal15.8g14.7g59.8g7.1g
Oliiviöljy 34g299kcal0g0g33.8g0g
Vuohenjuusto President Sainte Maure 100% (Lbf snc, lactalis), annos 200g676g2219kcal162.2g0g168.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g10190kcal442.6g778.8g541.4g206.2g
Valittu annoskoko5000g5095kcal221.3g389.4g270.7g103.1g
Annoskoko puolitettuna2500g2547kcal110.7g194.7g135.4g51.6g
Arvot/100g100g102kcal4.4g7.8g5.4g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=146756