Pizzapohja

Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen.

Lisää suola ja jauhot koko ajan sekoittaen.

Lisää öljy ja alusta taikina tasaiseksi.

Kaaviloi tai taputtele taikina ohueksi, pellin kokoiseksi levyksi suoraan leivinpaperin päälle.

Anna kohota 10-20 min, täytä haluamallasi tavalla ja paista 225 asteessa n. 15-20 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 53 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1984g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 198g148kcal26g2.2g0.8g13.7g
Suola, annos 3g24g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 214g1895kcal0g0g214.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2579g8850kcal262.8g1805.6g31g90.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g21786kcal577.6g3615.6g492.2g208g
Valittu annoskoko5000g10893kcal288.8g1807.8g246.1g104g
Annoskoko puolitettuna2500g5447kcal144.4g903.9g123.1g52g
Arvot/100g100g218kcal5.8g36.2g4.9g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=146760