Porkkanalaatikko - Italialainen

Tee valkokastike : sulata voi ja lisää jauhot.

Lisää maito vimmatusti sekoittaen, ettei homma paakkuunnu.

Jäähdytä kastike.

Kuori porkkanat ja keitä ne juuri ja juuri kypsäksi.

Anna kuivua hetken ennen soseuttamista, niin e tule vetistä.

Soseuta.

Raasta juusto ja jätä n. 1/4 määrästä sivuun.

Erota kananmunasta valkuainen ja vatkaa rakenne rikki.

Sekoita kaikki aineksetja lisää suola ja muskottipähkinää hippusellinen.

Laita matalaan vuokaan ja ripottele päälle loput juustoraasteesta.

Paista uunissa 185 asteessa 30-35 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 138 grammaa

Eevavi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g3167g887kcal19g188.5g6.3g79.2g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g566g2195kcal186.7g0g160.6g0g
Maito, rasvaton, luomu (Valio), annos 200g905g299kcal29.9g44.3g0g0g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 158g67kcal15.5g0.6g0.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 45g155kcal4.6g31.7g0.5g1.6g
Voi, 1 tl, 5 g136g991kcal1.4g1.4g108.6g0g
Suola, annos 3g23g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g9187kcal514.2g533g552.4g161.6g
Valittu annoskoko5000g4593kcal257.1g266.5g276.2g80.8g
Annoskoko puolitettuna2500g2297kcal128.6g133.3g138.1g40.4g
Arvot/100g100g92kcal5.1g5.3g5.5g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=146868