Tulisenmakea persikkabroileri

Leikkaa broilerit isoiksi suikaleiksi.

Ruskista pilkotun sipulin kanssa rypsiöljyssä.

Lisää viipaloidut persikat.

Mausta suolalla, currylla, musta- ja cayennepippurilla reippaasti tuliseksi.

Lisää persikoiden mehu, ruokakerma ja hunaja.

Tarjoile pastan tai riisin ja salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 274 grammaa

Rreipas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin filee,ohutleike,atria 560g/4kpl1702g2043kcal323.4g15.3g73.2g0g
Persikka puolikkaita päärynämehussa (Eldorado), annos 250g1246g573kcal7.5g137.1g0g0g
Hunaja 76g251kcal0.4g61.4g0g0g
Kevyt ja paksu (Flora), annos 250g760g456kcal7.6g34.2g30.4g4.6g
Sipuli (kuorittu)426g115kcal5.5g20.4g0.9g7.2g
Hillosipuli (Eldorado), annos 52g152g61kcal1.5g13.7g0g0g
Vesi608g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 30g269kcal0g0g30.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g7535kcal691.8g564.2g269.8g23.6g
Valittu annoskoko5000g3767kcal345.9g282.1g134.9g11.8g
Annoskoko puolitettuna2500g1884kcal173g141.1g67.5g5.9g
Arvot/100g100g75kcal6.9g5.6g2.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=146902