Karjalanpiirakat

Keitä puuro ja anna jäähtyä.

Sekoita jauhot, suola ja vesi.

Tee taikinasta pötkö ja leikkaa n. 30 palaksi.

Kauli palat ohkaiseksi.

Täytä riisipuurolla ja rypytä reunat.

Paista 275 asteessa 15 min ja voitele kiehuvalla vesi/voisulaseoksella.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 78 grammaa

Kippe66
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 429g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g11g0kcal0g0g0g0g
Grahamjauho 590g1935kcal62.3g358.2g13g58.4g
puuroriisi (keittämätön) (Risella), annos 85g644g2253kcal38.6g489.3g10.9g12.9g
Vesi, vesijohtovesi 1073g0kcal0g0g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen2146g708kcal70.8g105.2g0g0g
Oivariini, 60 (100g)107g590kcal1.1g1.1g64.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g10973kcal345.6g1907.6g176.6g142.6g
Valittu annoskoko5000g5487kcal172.8g953.8g88.3g71.3g
Annoskoko puolitettuna2500g2743kcal86.4g476.9g44.2g35.7g
Arvot/100g100g110kcal3.5g19.1g1.8g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=147336