Kaalijauhelihapata

Jauheliha ruskistetaan pannulla ilman rasvaa.

Kaali, sipulit, riisi ja vesi laitetaan kattilaan kiehumaan.

Ruskistettu jauheliha lisätään kattilaan muiden ainesten joukkoon.

Annetaan kiehua hiljalleen kunnes kaali on pehmennyt.

Lisää vettä tarvittaessa.

Lopuksi lisätään mausteet ja siirappi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Maxitar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1964g0kcal0g0g0g0g
Keräkaali, 100g1571g377kcal18.9g53.4g3.1g33g
puuroriisi (keittämätön) (Risella), annos 85g393g1375kcal23.6g298.6g6.7g7.9g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha629g1043kcal119.4g0g62.9g0g
Sipuli 314g95kcal3.9g15.1g0.6g5.3g
Valkosipuli 47g51kcal3.7g7.7g0.3g1g
Suola, annos 3g9g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 3.1g8.9kcal0.3g1.3g0.1g0.8g
Chili mausteseos, Old El Paso6.3g18kcal0.5g3.1g0.4g0g
Siirappi 63g190kcal0.1g46.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g6315kcal340.8g851.6g148.2g96g
Valittu annoskoko5000g3158kcal170.4g425.8g74.1g48g
Annoskoko puolitettuna2500g1579kcal85.2g212.9g37.1g24g
Arvot/100g100g63kcal3.4g8.5g1.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=147943