Sipulipihvit

Leikkaa fileestä ohuita pihvejä.

Nuiji ne kevyesti nuijalla tai nyrkillä.

Mausta pihvit molemmin puolin sinapilla, suolalla ja pippurilla.

Kuumenna rasva öljyseos ja paista pihvit molemmilta puolilta noin kolme minuuttia.

Nosta pivit lomittain vuokaan.

Huuhtele pannu lihaliemellä ja kaada lihojen päälle vuokaan.

Pane vuoka 175 asteiseen uuniin.

Kuori sipulit ja leikkaa ne renkaiksi ja paista pienessä tilkassa öljyä pannulla.

Lisää pannulle sokeria väriä ja makua antamaan.

Nosta sipulit kasoiksi pihvien päälle.

Kostuta pihvejä ja sipuleita samalla vuoassa olevalla liemellä.

Hauduta vielä 15 minuuttia.

Tarjoile pihvit sinappimuusin ja esimerkiksi ruusukaali-pekonipaistoksen kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 262 grammaa

Vilikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan ulkofilee, vähärasvainen, annos 150g3456g4320kcal725.7g0g155.5g0g
Sinappi 119g157kcal5.2g16.8g7.1g2g
Suola, annos 3g48g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 10g27kcal1g3.7g0.3g2.5g
Rypsiöljy 62g548kcal0g0g62g0g
Sipuli (kuorittu)1196g323kcal15.6g57.4g2.4g20.3g
Rypsiöljy 24g211kcal0g0g23.8g0g
Sokeri 57g232kcal0g57.1g0g0g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala29g80kcal5.7g1.4g5.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g11794kcal1506.4g272.8g513.6g49.6g
Valittu annoskoko5000g5897kcal753.2g136.4g256.8g24.8g
Annoskoko puolitettuna2500g2949kcal376.6g68.2g128.4g12.4g
Arvot/100g100g118kcal15.1g2.7g5.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=148102