Kukkis-parsakaalikeitto munalla

Keitä kaalit kypsiksi ja soseuta.

Lisää kerma ja mausta.

Syö keitetyn munan kanssa kuten pinaattikeitto.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 300 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi584g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 918g1310kcal114.8g2.8g94.1g0g
Voi 50g363kcal0.6g0.2g40.7g0g
Kerma, vispikerma, rasvaa 38 % ,vähälaktoosinen, iskukuumennettu 835g2964kcal15.7g22.1g317.2g0g
Parsakaali, keitetty, suolaa 1094g380kcal50.1g21.1g3.3g27.1g
Kukkakaali 1519g366kcal27.5g33.4g4.6g34.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g10765kcal417.4g159.2g919.8g124g
Valittu annoskoko5000g5382kcal208.7g79.6g459.9g62g
Annoskoko puolitettuna2500g2691kcal104.4g39.8g230g31g
Arvot/100g100g108kcal4.2g1.6g9.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=148149