Tomaattinen makaroni-jauhelihavuoka

Makaronit keitetään vedessä+suola.

Jauheliha ruskistetaan pannulla.

Lisätään sipulit ja babyporkkanat ja maustetaan.

Lisätään tomaattimurska ja annetaan muhia 5 minuuttia.

Jauhelihaseos sekoitetaan makaroneihin ja kaadetaan uunivuokaan.

Tasoitetaan ja päälle kaadetaan Floran kevyt ja paksu.

Paistetaan uunissa n. 1 tunti 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 185 grammaa

Maxitar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)1054g421kcal11.6g75.9g5.3g14.7g
Kevyt ja paksu (Flora), annos 250g675g405kcal6.8g30.4g27g4.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1081g1794kcal205.3g0g108g0g
Rainbow, pikkuporkkanat, pakaste, 200g540g135kcal5.4g30.8g0g13.5g
Sipuli (kuorittu)540g146kcal7g25.9g1.1g9.2g
Chili mausteseos, Old El Paso14g38kcal1.1g6.6g0.8g0g
Suola, annos 3g16g0kcal0g0g0g0g
Makaroni, keitetty, suolaa 1081g1043kcal32.5g211.7g3.5g10.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g7965kcal539.4g762.6g291.4g104.4g
Valittu annoskoko5000g3982kcal269.7g381.3g145.7g52.2g
Annoskoko puolitettuna2500g1991kcal134.9g190.7g72.9g26.1g
Arvot/100g100g80kcal5.4g7.6g2.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=148185