Färssi

Laita uuni lämpenemään 200 C.

Sekoita kulhossa sipulikeitto, kermaviili ja kananmuna.

Lisää min. 3 valkosipulin kynttä ja mausteet, ainakin suolaa ja pippuria.

Lisää jauheliha ja vaivaa taikina tasaiseksi.

Anna seistä mielellään puoli tuntia huoneen lämmössä.

Levitä taikina tasaiseksi levyksi leivinpaperille.

Kaada herne-maissi-paprikat taikinalevyn päälle ja rullaa leivinpaperin avulla taikina pötköksi.

Paista uunissa n. puoli tuntia.

Tarkasta kypsyys haarukalla tai hammastikulla.

Tarjoile esim.

mummon muusin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 207 grammaa

Hp76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g2416g4106kcal458.9g0g241.5g0g
Kevyt kermaviili (Eldorado), annos 200g1208g966kcal31.4g48.3g72.5g0g
Ranskalainen sipulikeitto (Gourmet Soups) (Knorr), annos 14g338g981kcal27.1g158.9g27.1g37.2g
Kananmuna, punnittu kuorineen (käsittelemätön)362g504kcal40.2g1.4g37.7g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g73g75kcal5.7g11.8g0.4g1.4g
Herne-maissi-paprika, Rainbow604g483kcal25.4g78.5g5.4g18.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g14231kcal1177.4g597.8g769.2g114.6g
Valittu annoskoko5000g7116kcal588.7g298.9g384.6g57.3g
Annoskoko puolitettuna2500g3558kcal294.4g149.5g192.3g28.7g
Arvot/100g100g142kcal11.8g6g7.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=148557