Raejuustomakaroonilaatikko

Pasta sipuli ja jauheliha.

Laita keittämätön pasta, rejuusto ja valkuaiset uuninkestävään vuokaan, lisää paistettu sipuli ja jauheliha.

Lisää litra keitettyä vettä ja mieleiset mausteet.

Sekoita kunnolla.

Anna olla uunissa 200C
noin tunnin.

Anna sen jälkeen vetäytyä kunnolla.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 420 grammaa

Hade
AineksetMääräEnergiaPHRK
Proteiinipasta, tumma, Torino744g2530kcal171.1g394.3g27.5g44.6g
Raejuusto 0,3 hyla (Valio), annos 200g1191g774kcal154.8g23.8g3.6g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1191g1976kcal226.2g0g119g0g
Kananmunan valkuainen, keskikoko 35g313g131kcal30.6g1.3g0.3g0g
Vesi1488g0kcal0g0g0g0g
Sipuli, kokonainen 50g74g20kcal1g3.6g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g10862kcal1167.4g846g301g90.2g
Valittu annoskoko5000g5431kcal583.7g423g150.5g45.1g
Annoskoko puolitettuna2500g2716kcal291.9g211.5g75.3g22.6g
Arvot/100g100g109kcal11.7g8.5g3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=148930