Täykkäri Pizzapohja

Sekoita hiiva kädenlämpöiseen veteen.

Lisää jauhot (yhteensä n. 5 dl) ja suolaa (ja sokeria) halutun verran.

Nostata ja leivo pizzaksi.

Itse sain tästä melkein 2 pellillistä todella ohutta pizzapohjaa.

Lämmitä uuni 250-300 asteeseen ja kuumenna peltiä uunissa.

Lisää täytetty pizza kuumennetulle pellille ja paista kunnes juusto on hyvännäköistä (n. 10-15 min.) kannattaa välillä katsoa miltä näyttää eli tarvitseeko asteita laskea, jos pitää 300 asteessa.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 26 grammaa

Suez
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiivaleipävehnäjauho 1058g3447kcal128.3g628.3g29.6g58.2g
Hiiva 144g108kcal18.9g1.6g0.6g10g
Vesi1923g0kcal0g0g0g0g
Sunnuntai Täysjyvävehnäjauho (Raisio)1875g5813kcal318.8g1012.5g54.4g243.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g18734kcal932g3284.8g169.2g624g
Valittu annoskoko5000g9367kcal466g1642.4g84.6g312g
Annoskoko puolitettuna2500g4684kcal233g821.2g42.3g156g
Arvot/100g100g187kcal9.3g32.8g1.7g6.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=149131