-Jauhelihahapankaalipata-

Kuori ja hienonna sipuli.

Kuumenna öljy pannulla ja ruskista jauheliha siinä.

Kaada jauheliha kattilaan.

Lisää sipulikuutiot, keittojuurekset ja vesi.

Kuumenna kiehuvaksi.

Lisää hapankaali, paprikat ja mausteet.

Hauduta 15 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 288 grammaa

Anskunen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hapankaali Rainbow 30g1738g434kcal22.6g69.5g5.2g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1738g2884kcal330.1g0g173.8g0g
Keittojuurekset, Rainbow652g163kcal5.9g31.3g2g0g
Paprika punainen 695g203kcal6.5g31.3g2.8g13.2g
Sipuli (kuorittu)130g35kcal1.7g6.3g0.3g2.2g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)48g134kcal4.5g8.6g9.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g7708kcal742.6g294g386.4g31.2g
Valittu annoskoko5000g3854kcal371.3g147g193.2g15.6g
Annoskoko puolitettuna2500g1927kcal185.7g73.5g96.6g7.8g
Arvot/100g100g77kcal7.4g2.9g3.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=149479