Tonnikala-kesäkurpitsakastike

1. kuullota sipuli ja valkosipuli
2. lisää pannulle raastettu kesäkurpitsa ja valutettu tonnikala.

Paista hetki.

3. Lisää paseerattu tomaatti ja anna kiehahtaa.

Mausta suolalla, mustapippurilla ja basilikalla.

4. Lopuksi lisää ruokakermaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 174 grammaa

Silvein
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 1439g260kcal8.1g36g5.8g10.1g
Sipuli (kuorittu)288g78kcal3.7g13.8g0.6g4.9g
Valkosipuli 36g39kcal2.8g5.9g0.2g0.8g
Tonnikala öljyssä 1079g2048kcal292.7g0g97.1g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g1439g360kcal18.7g60.4g2.9g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%719g1151kcal19.4g19.4g107.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g7870kcal690.8g271g429g31.6g
Valittu annoskoko5000g3935kcal345.4g135.5g214.5g15.8g
Annoskoko puolitettuna2500g1968kcal172.7g67.8g107.3g7.9g
Arvot/100g100g79kcal6.9g2.7g4.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=149730