Jauhelihakeitto hirvenlihalla

Kaikki ruoka aineet kattilaan kiehumaan osa paistinpannut kautta

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 333 grammaa

Teppma
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 1862g1417kcal35g288.5g3.7g18.6g
Lanttu 328g95kcal3.3g15.1g1g5.9g
Porkkana 497g163kcal3.1g27.6g1g12.7g
Soijakastike 225g136kcal11.7g21.4g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 1427g0kcal0g0g0g0g
Flora margariini 60, annos 10g60g325kcal0.1g0.2g36.1g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha601g998kcal114.2g0g60.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g6264kcal334.8g705.6g204.2g74.4g
Valittu annoskoko5000g3132kcal167.4g352.8g102.1g37.2g
Annoskoko puolitettuna2500g1566kcal83.7g176.4g51.1g18.6g
Arvot/100g100g63kcal3.3g7.1g2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=149877