Itämainen paella

Kuumenna öljy suuressa kattilassa.

Kuullota silputtu sipuli, valkosipuli, chili ja inkivääri.

Lisää riisi ja kuullot hetki.

Lisää vettä hiljalleen niin että riisi peittyy sekä kasvisliemikuutio.

Noin 10 min kuluttua lisää maustettu ruokakerma ja soija sekä loppu vesi.

Anna kiehahtaa ja lisää n. 1 kg kokonaisia puhdistettuja sinisimpukoita ja laita kansi päälle.

Tarkista välillä että kattilassa on tarpeeksi nestettä jotta simpukat höyrystyvät auki ja riisi ei pala pohjaan.

Kun simpukat ovat kypsiä lisää sulatetut katkaravut ja kuumenna.

Itse maustan aromatilla ja currylla sekä päälle limettimehua.

Tähänvoi laittaa myös esim mustekalaa tai vaaleaa kalaa kuten ahventa...

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 382 grammaa

Jonsuli

Jonsuli sanoi...

Kuumenna öljy suuressa kattilassa. Kuullota silputtu sipuli, valkosipuli, chili ja inkivääri. Lisää riisi ja kuullot hetki. Lisää vettä hiljalleen niin että riisi peittyy sekä kasvisliemikuutio. Noin 10 min kuluttua lisää maustettu ruokakerma ja soija sek

torstai 10.12.2009 klo 11:29

AineksetMääräEnergiaPHRK
Risottoriisi (Risella), 60g868g3039kcal69.5g651.2g14.8g26g
Katkarapu 590g403kcal85.2g0g6.5g0g
Sipuli (kuorittu)164g44kcal2.1g7.9g0.3g2.8g
Chili paprika punainen66g26kcal1.3g5.9g0g0g
Inkivääri, tuore, silputtu33g26kcal0.6g5.8g0.3g0.7g
Sinisimpukka vedessä 655g583kcal102.4g12.5g13.1g0g
Maustettu ruokakerma cocos & lime 5%819g614kcal18.8g43.4g39.3g0g
Soijakastike 49g30kcal2.5g4.7g0g0g
Valkosipuli 33g36kcal2.6g5.3g0.2g0.7g
Vesi1638g0kcal0g0g0g0g
Seesamiöljy, Amoy49g441kcal0g0.1g49g0g
Kasvisliemikuutio 36g110kcal3.4g4.9g8.5g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g10704kcal576.8g1483.4g264g61.6g
Valittu annoskoko5000g5352kcal288.4g741.7g132g30.8g
Annoskoko puolitettuna2500g2676kcal144.2g370.9g66g15.4g
Arvot/100g100g107kcal5.8g14.8g2.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=151072