Puolukkainen juustokakku

Kauli piparitaikina vuoan pohjalle (halk. 24cm).

Vaahdota munat ja sokeri.

Sekoita joukkoon tuorejuusto ja nostele puolukat / karpalot joukkoon.

Kaada seos pohjan päälle.

Paista uunin alatasolla 175 asteessa noin 45min tai kunnes täyte on hyytynyt.

Sammuta uuni ja anna kakun jähmettyä jälkilämmössä noin puoli tuntia.

Mausta ranskankerma tomusokerilla ja kuorruta jäähtynyt kakku, koristele muutamilla marjoilla.

Anna maustua jääkaapissa noin tunnin verran.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Natii
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sunnuntai piparitaikina (Raisio), annos 100g904g3617kcal66g560.6g126.6g10.8g
Kananmuna kuoreton 398g568kcal49.7g1.2g40.8g0g
Sokeri 769g3120kcal0g767.8g0g0g
Philadelphia extra light -tuorejuusto, 5% rasvaa1447g1447kcal159.1g43.4g72.3g0g
Karpalo 723g235kcal3.2g25g5.1g23.9g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio723g1013kcal20.3g47g86.8g0g
Tomusokeri 1dl=60g36g145kcal0g36.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g20286kcal596.6g2962.4g663.2g69.4g
Valittu annoskoko5000g10143kcal298.3g1481.2g331.6g34.7g
Annoskoko puolitettuna2500g5072kcal149.2g740.6g165.8g17.4g
Arvot/100g100g203kcal6g29.6g6.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=151239