Uunimakkara pekonilla

Halkaise ja kuori makkarat, ja iske makkarat uunivuokaan.

Levitä leikkauspinnalle sinappi ja tursota ketsuppia.

Silppua purjosipuli ja viipaloi valkosipuli, ja lisää makkaroiden päälle.

Lopuksi päälle vielä kuutioitu pekoni, mustapippuria ja suolaa.

Paista uunissa 200 asteessa 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 179 grammaa

Riivaaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
HK sininen lenkki(annos 145g)4045g9303kcal404.5g262.9g728g4g
Amerikan pekoni 1viipale398g1272kcal47.7g0g119.2g0g
Dijonsinappi, Maille, Original70g49kcal2.8g5.6g2.1g2.1g
Ketsuppi, euro shopper126g126kcal1.3g28.9g0.6g1.5g
Purjosipuli 279g64kcal5g6.7g0.6g5.9g
Valkosipuli 56g60kcal4.4g9.1g0.3g1.2g
Mustapippuri 7g20kcal0.8g2.7g0.2g1.8g
Suola, annos 3g21g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g21785kcal933g631.8g1702g33g
Valittu annoskoko5000g10893kcal466.5g315.9g851g16.5g
Annoskoko puolitettuna2500g5446kcal233.3g158g425.5g8.3g
Arvot/100g100g218kcal9.3g6.3g17g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=151281