Suklaafondant

Sulata rasva ja suklaa.

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää vehnäjauhot siivilän läpi ja lisää varovasti sekoittain rasva-suklaaseos.

Nostele muffinssivuokiin ja paista 190 asteessa 10 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 38 grammaa

Daffodil
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tummasuklaa (Panda), annos 100g874g4665kcal42.8g454.2g279.5g0g
Kananmuna kuoreton 1747g2492kcal218.4g5.2g179.1g0g
Sokeri 939g3812kcal0g938.1g0g0g
Euroshopper margariini 60 %655g3571kcal6.6g6.6g393.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 360g1236kcal36.7g252.2g4.3g12.6g
Kaakaojauhe, X-tra44g162kcal1.5g36.3g0.9g0g
Tummasuklaa (Panda), annos 100g72g385kcal3.5g37.5g23.1g0g
Kananmuna kuoreton 144g206kcal18g0.4g14.8g0g
Sokeri 78g315kcal0g77.5g0g0g
Euroshopper margariini 60 %55g298kcal0.5g0.5g32.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 30g101kcal3g20.6g0.4g1g
Kaakaojauhe, X-tra3.3g12kcal0.1g2.7g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g34507kcal662.2g3663.6g1856.2g27.2g
Valittu annoskoko5000g17253kcal331.1g1831.8g928.1g13.6g
Annoskoko puolitettuna2500g8627kcal165.6g915.9g464.1g6.8g
Arvot/100g100g345kcal6.6g36.6g18.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=151840