Kaalisoppa hirvenlihasta

Pistä pieneksi suikaloitu kaali kiehumaan veteen.

Lisää pilkottu porkkana.

Ruskista lihat paistinpannulla oliiviöljyssä.

Mausta suolalla, pippureilla ja yrteillä.

Lisää jauhot ja jatka hetki ruskistamista.

Lisää pannulle pari desiä vettä ja anna kiehahtaa.

Sekoita kastike tasaiseksi ja lisää kattilaan.

Ruskista sipuli, herkkusienet, valkosupuli ja chili pannulla ja lisää kattilaan.

Annan kiehua hiljalleen pari tuntia.

Maista ja lisää mausteita tarvittaessa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 564 grammaa

Jeranen

Enkeli82 sanoi...

Hyvää on, nam!

keskiviikko 23.12.2009 klo 14:08

AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 1035g287kcal12.3g42g2.1g21.7g
Hirvenliha 828g930kcal174.9g0g24.8g0g
Sipuli 370g112kcal4.6g17.7g0.7g6.3g
Porkkana 325g106kcal2g18.1g0.7g8.3g
Herkkusieni 118g19kcal2.5g0.4g0.4g1.8g
Valkosipuli 30g32kcal2.3g4.8g0.2g0.6g
Chili paprika punainen22g8.9kcal0.4g2g0g0g
Vesi2218g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 40g353kcal0g0g39.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 15g51kcal1.5g10.3g0.2g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g3799kcal401g190.6g138g78.4g
Valittu annoskoko5000g1899kcal200.5g95.3g69g39.2g
Annoskoko puolitettuna2500g950kcal100.3g47.7g34.5g19.6g
Arvot/100g100g38kcal4g1.9g1.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=151881