Hitusen kevennetty likööri-juustokakku

Laita Siirry sivulle! likoamaan kylmään veteen.

Sekoita sulatettu voi ja murskatut Digestiivit.

Painele pieneen irtopohjavuokaan ja laita jääkaappiin odottamaan.

Mausta sunnuntai vispi vanijasokerilla ja vatkaa pehmeäksi vaahdoksi.

Kuumenna kahvilikööri ja liuota vedestä puserretut liivatteet siihen.

Sekoita vaahtoon "tuorejuustot", lisää liköörit ja tomusokeri hyvin sekoittaen.

Kumoa täyte pohajn päälle ja tasoita pinta.

Laita muutamaksi tunniksi jääkaappiin hyytymään.

Koristele esim.

hopeahelmillä, hedelmillä tms.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Rreipas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Digestive täysjyväkeksi (Lu), annos 15g785g3534kcal60.5g534g125.7g28.3g
Voi 218g1583kcal2.6g0.9g177.4g0g
Mascarpone italiano (Castelli), annos 25g873g3098kcal50.6g26.2g309.8g0g
Sunnuntai Vanilja Tuorejuuston tyyppinen kasvirasvavalmiste (Sunnuntai), annos 200g873g2356kcal69.8g104.7g174.5g0g
Sunnuntai kuohkea vispi (Sunnuntai), annos 200g1309g1440kcal6.5g196.3g65.4g0g
Kermalikööri 15-17 til% alkoholia 262g782kcal0g54.7g38.7g0g
Kahvilikööri262g751kcal0g85.9g0g0g
Liivatelehti, gelatiini35g122kcal29.9g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g35g140kcal0g34.6g0g0g
Tomusokeri 1dl=60g349g1396kcal0g349g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g30402kcal439.8g2772.6g1783g56.6g
Valittu annoskoko5000g15201kcal219.9g1386.3g891.5g28.3g
Annoskoko puolitettuna2500g7601kcal110g693.2g445.8g14.2g
Arvot/100g100g304kcal4.4g27.7g17.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=152743