Välimeren broilervuoka

Leikkaa koivet isolla terävällä veitsellä kahteen osaan nivelen kohdalta.

Kuori ja viipaloi perunat.

Aseta perunat öljyttyyn uunivuokaan.

Lisää joukkoon pestyt tomaatit kokonaisina, murskattu valkosipulinkynsi ja oliivit.

Mausta Provencale-yrttiseoksella ja suolalla.

Nosta vuoan päälle broilerit ja valuta päälle oliiviöljyä.

Anna vuoan kypsyä 200-asteisessa uunissa noin tunti.

Ohje on Yhteishyvä Ruokamaailma- lehdestä.

Oliiviöljyn määrää voi huoletta vähentää, kun broilerista valuu rasvaa kuitenkin perunoille.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 429 grammaa

Lissuliini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin koipireisi (Atria)2100g3506kcal293.9g23.1g272.9g0g
Peruna, keskikokoinen 60g1633g980kcal24.5g212.3g1.6g14.7g
Kirsikkatomaatti, 50g972g194kcal5.8g36.9g2.9g0g
Valkosipuli 16g17kcal1.2g2.5g0.1g0.3g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 156g308kcal2.1g2.8g31.1g6.8g
Suola, annos 3g19g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 105g928kcal0g0g105g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g11867kcal655g555.2g827.2g43.6g
Valittu annoskoko5000g5934kcal327.5g277.6g413.6g21.8g
Annoskoko puolitettuna2500g2967kcal163.8g138.8g206.8g10.9g
Arvot/100g100g119kcal6.6g5.6g8.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=153240