Punakaali-omenapaistos

2 rkl rasvaa (voi tai marg.)
1 punakaali
1 sipuli
2 isoa hapanta omenaa
6 neilikkaa
4 muskattua maustepippuria
1 tl suolaa
2 rkl siirappia ( tai viinim.

Hyyt.)
1 dl punaviiniä
2 rkl viinietikkaa

Hienonna punakaali.

Kuumenna pata tai iso pannu ja ruskista kaali, sipuli ja
omenanpalat.

Kääntele ahkerasti 5-6
minuuttia.

Lisää punaviini, siirappi ja
viinietikka.

Vähennä lämpöä ja anna hautua kannen alla vähintään 45 min.
Vieläkin pidempi kypsytys vain parantaa makua!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 284 grammaa

Eevuh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini, 80 normaalisuolainen44g317kcal0.4g0.4g35.2g0g
Punakaali 2346g609kcal36.6g82.1g4.7g44.6g
Sipuli (käsittelemätön)293g80kcal3.8g14.1g0.6g5g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen1613g565kcal3.2g132.3g1.6g24.2g
Suola, annos 3g15g0kcal0g0g0g0g
Siirappi, tumma293g938kcal0.3g217g0g0g
Punaviini 352g248kcal1.1g0.7g0g0g
Viinietikka, 1rkl=15g44g15kcal0g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g5543kcal90.8g894g84.2g147.6g
Valittu annoskoko5000g2772kcal45.4g447g42.1g73.8g
Annoskoko puolitettuna2500g1386kcal22.7g223.5g21.1g36.9g
Arvot/100g100g55kcal0.9g8.9g0.8g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=153289