Dweian kinkkumunakas

Kuumenna öljy pannulla.

Vatkaa kananmunat rikki ja sekoita joukkoon vesi.

Mausta seos suolalla ja mustapippurilla.

Kaada seos pannulle ja anna hyytyä hetki.

Ripottele kinkkusuikaleet munakkaan päälle ja anna edelleen hyytyä.

Kun munakas on kiinteä ja pinnalla ei ole 'juoksevaa' kanamunaa, taita munakas keskeltä kahti päällekkäin ja tarjoile kuumana.

Väliin voi lisätä myös esim.

parmesanjuustoa (joka nyt ei laihduttajalle ehkä niin hyvin sovellu :) .

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 195 grammaa

Dweian
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 2824g4029kcal353g8.5g289.5g0g
Vesi642g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 173g1533kcal0g0g173.3g0g
Suola, annos 3g64g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 13g36kcal1.4g4.9g0.4g3.4g
Kinkkusuikale Pirkka1284g1322kcal231.1g23.1g32.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g13838kcal1171g73g990.6g6.8g
Valittu annoskoko5000g6919kcal585.5g36.5g495.3g3.4g
Annoskoko puolitettuna2500g3460kcal292.8g18.3g247.7g1.7g
Arvot/100g100g138kcal11.7g0.7g9.9g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=153458