SOSEKEITTO SULATEJUUSTOLLA

Keitä kuutioituja juureksia ja sipuleita kasvisliemi-vedessä (johon olet lisännyt hieman pippuria ja lorauttanut soijaa) n 45 min. Lisää valkoviini, hunaja ja suolaa.

Soseuta.

Kuumenna uudelleen ja lisää sulatejuusto.

Sekoita jotta sulaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 443 grammaa

Setsu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi3390g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g706g424kcal10.6g91.8g0.7g6.4g
Palsternakka 141g90kcal0.7g16.7g0.6g6.4g
Purjosipuli 198g45kcal3.6g4.7g0.4g4.2g
Sipuli (kuorittu)71g19kcal0.9g3.4g0.1g1.2g
Valkosipuli 8.5g9kcal0.7g1.4g0.1g0.2g
Olympia perinteinen (Valio), annos 100g226g565kcal31.6g7.7g45.2g0g
Valkoviini, kuiva, 12%198g166kcal0.6g1.2g0g0g
Kasvisliemikuutio 20g60kcal1.9g2.7g4.6g0.3g
Suola, annos 3g5.6g0kcal0g0g0g0g
Hunaja 14g47kcal0.1g11.4g0g0g
Soijakastike 23g14kcal1.2g2.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g2877kcal103.8g286.2g103.4g37.4g
Valittu annoskoko5000g1439kcal51.9g143.1g51.7g18.7g
Annoskoko puolitettuna2500g719kcal26g71.6g25.9g9.4g
Arvot/100g100g29kcal1g2.9g1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=153499