Punajuuripata

Paista jauheliha.

Lisää liemikuutiot.

Paloittele sipulit, lisää ne pannuun.

Pilko juurekset, kuullota pannulla.

Lisää vettä, että ainekset peittyvät.

Anna hautua tunnin verran, kunnes kasvikset ovat pehmeitä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 332 grammaa

Tussi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 1507g578kcal15.1g104g3g37.7g
Porkkana, keskikokoinen 65g377g106kcal2.3g22.4g0.8g9.4g
Sipuli (kuorittu)377g102kcal4.9g18.1g0.8g6.4g
Valkosipuli 38g41kcal3g6.1g0.2g0.8g
Lihaliemikuutio Maggi41g116kcal3.7g2.9g9.5g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha753g1251kcal143.1g0g75.3g0g
Persilja 19g5.1kcal0.3g0.2g0g1.5g
Vesi1883g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g5.6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g4396kcal344.8g307.4g179.2g111.6g
Valittu annoskoko5000g2198kcal172.4g153.7g89.6g55.8g
Annoskoko puolitettuna2500g1099kcal86.2g76.9g44.8g27.9g
Arvot/100g100g44kcal3.4g3.1g1.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=153711