Keltainen kanakeitto

1. Paista öljyssä sipuli, valkosipuli, inkivääri, currypasta ja kanat.

2. Kiehauta kasvikset (ei pakaste) puolikypsäksi kanaliemessä.

3. Lisää jatkuvasti sekoittaen suuruste (Ruokakerma ja 2-3 rkl jauhoja), johon sekoitettu kurkumaa.

4. Lisää sekaan kanat, maissi ja pavut.

4. Anna kiehua n. 10 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 334 grammaa

Silvein
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikale, keskiarvo 749g912kcal159.2g0g30g0g
Peruna, vanha, kuorittu 375g285kcal7g58.1g0.7g3.7g
Porkkana, keskikokoinen 65g375g105kcal2.2g22.3g0.7g9.4g
Maissi, pirkka131g161kcal3.9g34.1g1g4.5g
Papu, ohut vihreä, pirkka187g51kcal3.6g7.9g0.4g4.5g
Lehtiselleri 75g10kcal0.8g0.8g0.1g0.7g
Sipuli (kuorittu)169g46kcal2.2g8.1g0.3g2.9g
Valkosipuli 9g10kcal0.7g1.5g0.1g0.2g
Inkivääri, tuore, silputtu19g15kcal0.3g3.3g0.1g0.4g
Kanafondi, Touch of Taste 1 rkl75g56kcal3g6g2.2g0.1g
Rajah Mild Curry Paste (10g)19g27kcal0.7g1.6g1.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 2435g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%281g449kcal7.6g7.6g42.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 56g193kcal5.7g39.3g0.7g2g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 47g414kcal0g0g46.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g5466kcal393.8g381.2g254.2g56.8g
Valittu annoskoko5000g2733kcal196.9g190.6g127.1g28.4g
Annoskoko puolitettuna2500g1366kcal98.5g95.3g63.6g14.2g
Arvot/100g100g55kcal3.9g3.8g2.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=153942